Medische en psychologische onderzoeken bij rijverbod

We're glad to help.

 

Vestiging Turnhout - Campus Blairon 410, 2300

 

Algemene situering

Onze kantoren zijn gevestigd in de huisartsenwachtpost regio Turnhout (Steenweg op Gierle 100) te Turnhout. Dit is de vroegere legerkazerne.

Via de slagboom rijdt u op het paradeplein, waar u uw wagen kan parkeren. In het 'Pieter Corbeels' gebouw (dit is de rechter blok van de Campus) vindt u op het gelijkvloers de wachtpost.

 

Kaart - stratenplan

Hieronder vindt u een kaart met het stratenplan van de vestiging. U kunt de kaart naar believen verkleinen of vergroten voor meer detail of meer overzicht. Het rode icoontje met de letter "A" erin duidt de exacte lokatie aan. Als u klikt op het plusteken (+) links-boven op de kaart verkrijgt u meer detail, klikt u op het minteken (-) dan verkrijgt u meer overzicht.


Grotere kaart weergeven

 

Plan wachtpost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bereikbaarheid met de wagen/privé vervoer

De vestiging is vlot bereikbaar via diverse grote invalswegen. U rijdt met de wagen naar de Ring van Turnhout. Aan het kruispunt met de Ring van Turnhout (R 13) met de Steenweg op Gierle (N 140) volgt u de richting 'Centrum'.

Honderd meter verder bevindt zich aan uw linkerzijde Campus Blairon.

 

Haltes openbaar vervoer (allen vlakbij)

Het treinstation van Turnhout bevindt zich op een een 10-tal minuten wandelafstand van de vestiging.

De bushalte "Boerenkrijglaan" bevindt zich vlak aan de campus. Alle busdiensten naar Turnhout brengen u eveneens tot aan het treinstation. Onderstaande lijnnummers stoppen aan de halte "Boerenkrijglaan":

Lijn 2 Parkwijk - Turnhout Markt

Lijn 210 Herentals - Turnhout

Lijn 212 Herentals - Turnhout

Lijn 213 Grobbendonk - Turnhout

Lijn 433 Turnhout - Hoogstraten - Meer

 

Gent - Zottegem - Oudenaarde - Oostende - Kortrijk - Turnhout - Aalst - Dendermonde - Deinze - Deurne - Groot-Bijgaarden - Geel