Medische en psychologische onderzoeken bij rijverbod

We're glad to help.

 

Vestiging Geel - Stationsstraat 160, 2440

 

Algemene situering

De kantoren te Geel zijn gelegen in de Stationsstraat, in de lokalen van het CLB KEMPEN - vestiging GEEL, gelegen op hetzelfde adres. De vestiging bevindt zich op 150 meter van het treinstation GEEL en op een 600 meter van de markt.

 

 

Kaart - stratenplan

Hieronder vindt u een kaart met het stratenplan van de vestiging. U kunt de kaart naar believen verkleinen of vergroten voor meer detail of meer overzicht. Het rode icoontje met de letter "A" erin duidt de exacte lokatie aan. Als u klikt op het plusteken (+) links-boven op de kaart verkrijgt u meer detail, klikt u op het minteken (-) dan verkrijgt u meer overzicht.


Grotere kaart weergeven

 

 

Bereikbaarheid met de wagen/privé vervoer

De vestiging is vlot bereikbaar via diverse grote invalswegen (zoals de Antwerpsesteenweg - N19), en de autosnelweg E313 loopt vlakbij.

 

 Haltes openbaar vervoer (allen vlakbij)

Het treinstation van Geel bevindt zich op ongeveer150m van de vestiging (zie stratenplan boven). De bushaltes van De Lijn hebben hun haltes aan het station van Geel.

 

 

Gent - Zottegem - Oudenaarde - Oostende - Kortrijk - Turnhout - Aalst - Dendermonde - Deinze - Deurne - Groot-Bijgaarden - Geel